Una suma d'errors va fer que el Gimnàs Egiba només pogués aconseguir una medalla al Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística femenina celebrat a Las Rozas (Madrid). El metall va ser per a Clara Casals, que va aconseguir la medalla de plata en l'aparell de paral·leles en el nivell 5 amb una puntuació d'11,55.

En categoria sènior, Ariadna Puntí va fer una actuació prou destacada, però unes errades a les paral·leles la van relegar a la novena posició general; per aparells, va destacar el quart lloc a la barra amb 12,85 punts, a només 0,05 del podi, i també va quedar cinquena en terra amb 12,35 punts.

L'esmentada Clara Casals i Laura Valero van competir en nivell 5, i es van classificar vuitena i novena respectivament. Aida Rodríguez, tot i ser la gimnasta de l'Egiba amb més possibilitats de pujar al podi, va fer molts errors en les seves actuacions, que la van relegar a la desena posició amb 44,35 punts; el seu millor exercici va ser en l'aparell de salt amb 12,70 punts, fregant el podi (a 0,05 punts de la medalla). Iris Ramírez va debutar en el nivell 1, i va quedar vintena d'un total de 91 gimnastes amb una destacada actuació tenint en compte que és una gimnasta molt jove i amb poca experiència. I Laia Obradors va ser baixa per una lesió al turmell.

Els entrenadors de l'Egiba, Xavier Casimiro i Miriam Font han reconegut que "han estat uns dels campionats d'Espanya més fluixos del club; esperem que l'any que ve vagi millor, tenint en compte que ens podrem entrenar en millors condicions a la nova instal·lació".