El CB Navàs continua a la seva i el cap de setmana passat va sumar un nou triomf, el setè consecutiu, que el manté com a líder destacat del grup C de la lliga EBA. Els homes de Joel Romeu estan imposant un ritme exigent als altres equips fins al punt que únicament el potent Universitat de Vic els pot seguir el ritme (6-1). La setmana vinent els bagencs tindran una prova de foc per tal d'escapar-se en la primera posició, ja que visitaran la pista dels vigatans, segons classificats. Si n'obtenen la victòria, els navassencs se situarien a dos triomfs de diferència respecte als immediats perseguidors.

La victòria davant el Sant Nicolau, però, no va ser un camí fàcil. El conjunt de Josep Riera arribava amb un balanç oposat d'un triomf i cinc derrotes i a priori podia semblar un rival assequible, però va demostrar que no. Així, l'inici de partit va ser molt igualat, amb un bon intercanvi de cistelles que deixava l'electrònic amb un 26 a 20. En el segon període el conjunt local va augmentar en intensitat i va aconseguir obrir un forat superior als 10 punts, si bé el Sant Nicolau reaccionava des de 6,25 per tal de mantenir-se dins del matx (42-35). En la represa, els homes de Romeu van acabar imposant la seva superioritat i així van mantenir sempre les diferències entre els vuit i els deu punts fins al clàxon final (75-67).

Per la seva banda, el Sedis Mausa va aconseguir la quarta victòria de la temporada en superar el Cornellà a casa (97-93). Els lleidatans van haver de mostrar el seu millor bàsquet en el darrer període del partit, quan van haver de capgirar un marcador que els era desfavorable. Per al bàndol local van sobresortir Savkovic i Ros, autors de 20 i 14 punts, respectivament. Amb el triomf, el Sedis s'acomoda a la zona mitjana alta de la classificació. El cap de setmana vinent els de la Terra Ferma viatgen a la pista del Santfeliuenc.