L'AEE Paidos va organitzar, en el poble bagenc de Talamanca, l'àpat homenatge als qui fins fa pocs dies han estat el president de l'entitat i de la Federació Catalana. En el cas de l'equip fruitosenc, Joan Camí i Baylinia ha deixat el càrrec aquest 2010 després d'haver-lo assumit el 1997 i després d'una tasca que ha estat molt positiva. Més dilatada encara ha estat la presidència d'Enric Piquet i Miquel al capdavant de la catalana de bàsquet, i que s'ha perllongat del 1984 al 2010, i ara ha estat substituït per Joan Fa. L'acte en el qual el Paidos va honorar Piquet i Camí va ser entranyable, ja que, a banda de la vinculació esportiva, el traumatòleg Camí és el metge de Piquet.

L'alcalde de Talamanca, Josep Tarín, va ser el perfecte amfitrió de la festa, que va incloure una visita guiada molt interessant a través del castell i nucli antic de la població, amb un entorn natural d'una gran bellesa paisatgística. El dinar es va celebrar a la Fonda Cal Ros, i va tenir una vuitantena de comensals, entre entrenadors, monitors, amics i companys de l'AEE Paidos. També hi van ser l'alcalde de Sant Fruitós, Josep Rafart, amb el regidor d'Esports, Ramon Cirera. I també hi havia Francesc de Puig, director del CAR de Sant Cugat, que va fer de representant de la Federació Catalana de Bàsquet, i el delegat de la Generalitat com a representant territorial en l'esport, Toti Mumbrú. La directora de l'escola Paidos, Carme Planas, no hi va faltar. Per part de l'alcalde de Talamanca es va convidar també Valentí Junyent, fins fa poc director d'arbitratge de l'ACB i amb molts anys de contacte amb Piquet en diferents funcions dins el bàsquet català. Junyent és l'alcaldable de CiU a les eleccions municipals de Manresa del maig.

Durant el dinar es van lliurar als homenatjats samarretes del Paidos i l'ensenya d'or als expresidents; en el cas de Camí, li va lliurar l'actual vicepresident de l'AEE Paidos, Josep Orive. Camí va rebre com a obsequi un llibre-recull dels 13 anys en la presidència, així com la litografia del primer partit de bàsquet jugat a Catalunya.