3

Tomàs Bellès- Cannondale va aconseguir quatre títols i dos segons llocs a la Copa Catalana Massi de bicicleta de muntanya. L'última prova d'aquest certamen va tenir lloc a Barcelona, a Montjuïc, amb una gran afluència de públic.

El ciclista de Puig-reig Cristofer Bosque va aconseguir el primer lloc de la categoria sub-23 i, amb aquest títol, va culminar una temporada excel·lent. En màster, Pau Egeda també va firmar la primera posició i, en aquest mateix grup, David Puig va situar-se en l'onzena posició. Gerard Álvarez va aconseguir la primera plaça en júnior i Judith Sánchez va proclamar-se campiona en la categoria de fèmines sub-23.

Adrià Noguera va adjudicar-se la segona plaça en sub-21 i en màster 40, Sito Zafra va ser el sisè. En la competició per equips, els Tomàs Bellès van classificar-se en la segona plaça. En la categoria de cadets, Miguel Jiménez va ser el sisè classificat; Pau Colell, el vuitè; Xavier Bonells, el dissetè, i Jaume Plans, el 29è.

Després d'aquesta temporada, en què l'equip Tomàs Bellès-Cannodale ha aconseguit despuntar en diverses competicions del calendari català, els seus responsables ja pensen ara en el proper curs competitiu. L'equip manresà ha presentat noves incorporacions i s'ha marcat com a objectiu lluitar per situar-se al capdavant en diverses categories i en la classificació per equips a nivell estatal i internacional.

També ha destacat aquesta temporada l'eclosió de Cristofer Bosque, ja que el juliol va proclamar-se campió estatal sub-23 a la localitat madrilenya de Becerril de la Sierra, i amb aquest títol, va confirmar una plaça a la selecció espanyola per debutar a nivell internacional. Aleshores, Bosque va participar a l'europeu d'Eslovàquia, a les últimes proves de la Copa del Món a la República Txeca i Itàlia, i al mundial de Champéry, a Suïssa. El resultat més destacat va ser el divuitè lloc entre els més de 70 participants de Nove Mesto, a la República Txeca.