El Bàsquet Manresa ha trobat en el Barça la primera de les dues peces que li falten per suplir les baixes del base Javi Rodríguez i el pivot Charles Ramsdell. Es tracta de Joan Creus Custodio, fill de Joan 'Chichi Creus, que arribarà al club cedit pel Regal Barça fins a final de temporada.

Creus juga en la posició de base igual que el seu pare, que va ser un dels artífex del títol de Lliga assolit la temporada 97/98. El jugador, segons ha sabut Regió7, podrà jugar ja aquest cap de setmana a la pista del Lagun Aro. Amb el base lligat, els recursos se centraran ara en contractar un pivot, que també podria arribar en les properes hores.

Laviña, fins a final de curs

Paral·lelament a les dues incorporacions, el club ha decidit que Ferran Laviña acabarà la temporada al Nou Congost. El jugador es va incorporar al Bàsquet Manresa de forma temporal a la jornada 8 contra el Real Madrid i va finalitzar contracte a la jornada 14, contra el València Basket.

La seva primera incorporació va ser a causa de les lesions de Javi Rodríguez i Hanga, que van poder tornar a jugar al cap d´un mes, però ara, amb la lesió greu del base gallec, l'equip ha decidit reincorporar a Ferran Laviña fins a final de temporada.

Per a Jaume Ponsarnau, "és evident que el Ferran (Laviña) no ve a substituir quant a joc al Javi (Rodríguez) ni al Charles (Ramsdell), sinó que arriba per substituir la mancança de caràcter i de carisma que té l´equip, sense el Javi. Ens encanta que estigui amb nosaltres perquè és un jugador intel·ligent, fort i madur, i ens ajudarà moltíssim a ser un equip diferent, perquè ara ho hem de ser per culpa de les lesions, però ho volem ser amb ell".