Fa unes setmanes, ningú no podia pensar que el liderat del Manresa pogués estar en perill. La seva superioritat en l'arrancada de la lliga va ser fora de mida, però els empats en les tres darreres sortides (Gironella, Tona i San Mauro), i la primera derrota diu-menge al Congost amb el Sant Quirze han atapeït i de quina manera la classificació.

Així, demà, una derrota dels manresans combinada amb un triomf dels gironellencs provocaria un canvi de líder i beneficiaria el Gironella, que ara mateix té dos punts menys que els manresans. El Sant Quirze ve pel darrere i és tercer a tres punts del Manresa i a un del Gironella.

El Manresa visita demà (16.15 h) el Cardedeu, i ho fa amb moltes baixes: Miki, Solernou i Moha per lesió, Álex Pérez per lesió i German Pereira per motius laborals; són dubte Kevin i Charly Lumbreras.

Els vallesans han fet una estirada en les darreres jornades i s'han situat a només sis punts del capdavant. Dani Andreu, entrenador del Manresa, considera que "estan en una línia positiva i ara és un rival directe". Sobre la possibilitat de perdre el liderat, Andreu ha dit que "ara es veu que no és fàcil estar a dalt i el mèrit d'altres equips, com el Gironella i el Sant Quirze, que estan fent una bona temporada".

El Gironella juga a casa amb el Lliçà d'Avall (16 h), un dels equips revelació. Sergio Beltran, Sergi Ruiz, Adri Lozano i Ivan López no podran jugar i són dubte el porter Abel, Pol Raich, Rafa i Ferran Sibila. El tècnic dels gironellencs, Xavi Posas, ha comentat que, "ateses les circumtàncies, seria inexplicable posar-nos primers. S'ha de tenir en compte que fa moltes setmanes que no podem fer entrenaments de qualitat per les absències".

El Súria i el San Mauro tenen demà partits complicats a casa amb el Castellar (16 h) i el Tona (17 h), respectivament. Al grup 3, Sant Esteve Sesrovires-Sant Ildefons (12 h), i al grup 5, Solsona-L'Albí (16 h), Artesa-Organyà (16 h) i Seu d'Urgell-Guissona (16 h).