Els quarts de final es tancaran aquesta nit (22 hores, Gol T) a l'Arena Castelao de Salvador amb el partit, a priori, més desequilibrat però que pot comportar la sorpresa més gran. Holanda, que arribava al campionat sense pretensions importants, ha guanyat els quatre partits disputats fins ara, malgrat que el seu tècnic, Louis van Gaal, ha provocat crítiques pel tarannà defensiu de la seva formació.

Per al partit d'avui, els oranje disposaran del seu equip titular habitual i segurament actuaran amb quatre defenses, per contrarestar el joc amb cinc que practica Costa Rica.

L'equip centreamericà, que entrena el colombià Jorge Luis Pinto, tindrà la important baixa d'Óscar Duarte en una de les tres posicions de defensa central, després que fos expulsat per dues targetes grogues contra Grècia. També hi haurà l'absència del lesionat Roy Miller, un no habitual. El lloc del primer, defensa del Bruges, podria ser ocupat per Johnny Acosta. Costa Rica és l'equip que ha arribat a quarts guanyant menys partits i confia en la seva estrella, el porter Keylor Navas.