El futbolista brasiler Neymar ha confirmat avui que estarà "al 100 per 100" quan s'incorpori a la pretemporada del Barcelona el pròxim 5 d'agost, i confia a tornar a jugar amb el seu equip en el Trofeu Joan Gamper, que es disputarà el 18, segons ha dit durant la seva visita al Japó amb motiu d'un acte publicitari.

"M'estic recuperant a poc a poc de la lesió. Arribaré a Barcelona al 100 per 100", ha afirmat l'internacional brasiler en declaracions als mitjans, en un esdeveniment organitzat a Tòquio per una empresa nipona de matalassos a la qual Neymar ha prestat la seva imatge.

"Vull fer una bona temporada i estic desitjant ajudar els meus companys d'equip per aconseguir bons resultats", ha dit Neymar, qui ha afegit que un altre dels seus objectius per a la temporada 2014/2015 és "contribuir a la selecció del Brasil".

També durant la seva intervenció en l'informatiu de la cadena nipona Fuji, el davanter ha recordat que preveu incorporar-se a la pretemporada del Barça el dia 5 d'agost, i ha afirmat que jugarà el dia 18 en el Trofeu Joan Gamper contra el León de Guanajuato, el partit que servirà de presentació del Barça davant la seva afició.

El brasiler ha aterrat avui al Japó, on l'esperava una ajustada agenda que incloïa l'esdeveniment de premsa organitzat per l'empresa nipona Nishikawa Sangyo, la gravació d'un anunci publicitari per a la mateixa i la seva aparició en diversos programes televisius.

Neymar tenia previst arribar ahir per romandre dos dies al Japó, encara que el seu vol va ser cancel·lat per motius meteorològics i va haver d'endarrerir el seu aterratge fins avui i la seva partida de terres nipones fins al divendres.

Uns 700 aficionats l'esperaven aquest matí a la seva arribada a l'aeroport de Haneda (sud de Tòquio), alguns dels quals portaven esperant des de la vigília.

Es tracta de la tercera visita de Neymar al Japó, després dels seus viatges anteriors per jugar amb la selecció brasilera sub16 i per disputar el Mundial de Clubs del 2011 amb el seu exequip, el Santos, competició que va perdre a la final disputada a Yokohama per 4 a 0 contra el seu actual equip. EFE