El FC Salzburg del vilomarenc Jonathan Soriano no va ser capaç de sentenciar el Malmö en la ronda prèvia de la fase de grups de la Champions. Una errada entre el central Schiemer i el porter Gulacsi al minut 90 va ser aprofitada per Forsberg per anotar un 2-1 que deixa penjant d'un fil la classificació. Soriano va tornar a exercir de líder d'un equip que haurà de patir dimecres vinent.

El jugador bagenc va ser peça clau en el triomf, en liderar l'atac de l'equip centreeuropeu. Amb una mica més de sort hauria pogut firmar una actuació encara més rodona. Tot i això, tres minuts abans del primer gol, el porter hongarès Gulacsi va evitar un gol fet del visitant Rosenberg amb una gran intervenció. Tot seguit va arribar l'1-0. Va ser en un córner en què Soriano va rematar al pal, el rebot va caure al central Schiemer i aquest va creuar la pilota lluny de l'abast d'Olsen.

Dues fustes més

Els últims minuts de la primera part i els primers de la segona van ser els millors per al Salzburg. Al minut 38, Soriano va estavellar una falta al travesser i, onze minuts més tard, una volea al pal dret dels suecs. Al minut nou de la represa, però, ja no va perdonar. Va ser en un llançament de falta que va fer entrar per damunt de la barrera i després de tornar a tocar el pal. Gulacsi va tornar a salvar un gol fet al visitant Andersson al minut 68 i, vuit més tard, Kampl va errar en un mà a mà amb el porter Olsen que va salvar un dels centrals nòrdics. El partit semblava que s'encaminava cap al 2-0, que era un gran resultat per als austríacs, però l'errada final dels dos jugadors del Salzburg ho deixa tot obert de cara a un partit de tornada que promet ser molt emocionant.