El Barça sembla que tindrà un tràmit dimarts que ve al Camp Nou. Ni que el París Saint-Germain recuperi Ibrahimovic, Motta i Verratti, ahir lesionats, i David Luiz estigui en millors condicions, és altament improbable que l'equip de Luis Enrique rebi tres gols a casa i, sobretot, que no en marqui cap. Els blaugrana van ser molt superiors a un adversari delmat, tot i que van tenir els ensurts habituals de cada enfrontament que va saber aturar bé Ter Stegen. Sense ser brillants, tot i el color groc fluorescent de les camisetes, van obtenir un triomf clar iniciat per Neymar i rematat per un Luis Suárez que ahir sí que va demostrar les qualitats demostrades al Liverpool, amb molta lluita i dos grans gols, amb dos túnels inclosos al mencionat David Luiz.

Luis Enrique no va voler fer experiments però sí que va sorprendre amb l'escollit per substituir Alves. Montoya va passar davant d'Adriano i va convertir-se en titular. La resta dels 21 protagonistes, els esperats en principi, la qual cosa convertia el duel en un enfrontament entre tàctiques semblants, dos 4-3-3.

El PSG, però, va sortir al camp condicionat per les importants baixes, sobretot les de Motta i Verratti al centre del camp. Cabaye i, sobretot, Rabiot, van demostrar la seva condició de suplents i no van poder controlar gairebé mai el joc. Només les arrencades de raça de Matuidi van destacar a la zona ampla francesa. El Barça dominava i el ritme era lent. En el primer quart d'hora només va destacar una jugada per l'esquerra del centrecampista gal que no va rematar Cavani i, sobretot, un xut marca de la casa de Messi que va fer tremolar el pal dret de Sirigu.