L'Avinent Manresa no va poder evitar la quarta i última posició en la segona reunió de la Divisió d'Honor d'atletisme femení que es va fer ahir a Alcobendas. L'equip bagenc va tenir una tarda massa accidentada, sobretot a causa del defalliment de Loli Jiménez en la cursa dels 800 metres. La migfondista es va desmaiar i va haver de ser traslladada a un hospital. Afortunadament, no se li va diagnosticar cap problema important i ahir mateix va ser donada d'alta.

La preocupació durant dues hores per l'estat de Jiménez, acompanyada en tot moment per la metgessa, Carme Bes, va ser un handicap per les seves companyes, que van disputar la reunió preocupades. A més, una altra dificultat va ser la lesió muscular de Fani Sebastián, que es va trencar en la cursa dels 200 metres, en què va poder entrar en vuitè lloc i sumar un punt. No va poder córrer en l'hectòmetre i va haver de ser substituïda per Meritxell Pujol, que no va poder evitar el vuitè lloc. A més, les baixes de Jiménez i de Sebastián també van condicionar la composició dels quartets de 4x100 i 4x400 metres, que van concloure la jornada en els respectius quarts llocs.

Aquest resultat provoca, com va explicar el director esportiu de l'entitat, Joan Lleonart, que "passem a l'octogonal final del proper dia 13 amb tres punts acumulats, dos de la prova de Barcelona i un d'avui. Caldrà veure quins són els rivals i si podem evitar una de les dues posicions de descens". Per a la reunió definitiva "esperem comptar amb Meritxell Soler i potser amb Maria Montaño en disc, tot i que no ho sabem". També és dubtosa la presència de la lesionada Sebastián.

Dos rècords manresans

Però no tot van ser males notícies per a la delegació manresana. La velocista Paula Sevilla, amb un temps de 24.20, va aconseguir un sensacional rècord de Manresa i va aconseguir l'única victòria per a la seva formació. L'atleta manxega, a més, també va ser segona en els 100 metres llisos.

El segon rècord local va ser per a Emília del Hoyo, que va fer 14.22 en uns molt exigents 100 metres tanques. Va ser quarta davant de Paula Raúl, que també hauria aconseguit la plusmarca de no haver estat superada per la seva companya. De la resta de resultats també va ser interessant la tercera posició de Laura Clemente en el salt de perxa, amb un millor registre de 3 metres i 60 centímetres.