La selecció estatal sub-17 de futbol femení, que té a les seves files la jugadora de Sant Fruitós Paula Fernández (FC Barcelona), jugarà dissabte la final del Campionat d'Europa de la categoria després d'eliminar ahir França en les semifinals a la tanda de penals, després que el temps reglamentari acabés amb empat a un gol.

A diferència del darrer partit classificatori d'aquesta competició que es celebra a Islàndia, en el qual va jugar tot l'enfrontament, ahir, Paula Fernández no va tenir ocasió de saltar al terreny de joc.

El partit amb les franceses va ser especialment igualat. Espanya intentava contrarestar amb més tècnica el poder físic de França. La primera ocasió la va tenir Inès Boutaleb quan va xutar al pal al minut 13. Deu minut després seria Marie-Antonette Katoto qui disposaria d'una doble oportunitat. Espanya manava al mig del camp i era per la banda dreta per on oferia més perill. Un remat de Carmen Menoyo va ser la millor ocasió estatal abans del descans.

A la represa, Espanya va mostrar la millor versió, però va ser França qui es va avançar en el marcador al minut 63 amb un gol de Sarah Galera. L'empat no va arribar fins al minut 79, quan només en quedava un pel temps reglamentari; va marcar Natalia Montilla un gol que va donar peu als penals (4-3).