L'empresari Agustí Benedito s'ha mostrat abatut després de conèixer que una enquesta de 5.000 persones l'ha deixat sense cap opció a la presidència del FC Barcelona, i pel fet que la victòria gairebé estigui decidida per a Josep Maria Bartomeu, i que Joan Laporta acabi segon, creu que la pau al Barça no arribarà.

En una enquesta que ha donat a conèixer 'TV3' just en tancar-se la votació, a les 21:00 hores al Camp Nou, Bartomeu tindria una intenció de vot del 49'5%, mentre que la resta tindria la següent intenció: Joan Laporta, amb el 36,6%; Agustí Benedito, 7,8%; i Toni Freixa, 4,8%.

"Cal respectar el que ha decidit el soci. No canviarem la nostra manera de veure el Barcelona. El soci del Barcelona ha votat perquè aquesta rivalitat continuï", ha assenyalat, en referència que l'enfrontament entre el rosellisme, ara liderat per Bartomeu, i el laportisme continuarà, segons la seva visió.

"Crèiem que el Barcelona no volia més una bipolarització, però al final hi ha hagut poc espai per a les alternatives. Preocupat ara en la distància perquè el Barcelona seguirà enfrontat i partit per la meitat", ha afegit.

Per a Benedito, la situació del Barcelona després d'aquestes eleccions no sembla que el deixin molt conforme, en assegurar amb rotunditat: "Estem abocats que no hi haurà pau institucional al Barça".