L'Alemany Sebastian Vettel, de Ferrari, es va imposar en el Gran Premi d'Hongria (la 10a prova del mundial de Fórmula 1) al circuit de Hungaroring, on l'asturià Fernando Alonso va acabar en el cinquè lloc en una cursa accidentada.

Vettel que va sumar la segona victòria de la temporada (41è en la seva carrera esportiva) va igualar les mateixes victòries que Ayrton Senna. L'Alemany de Ferrari es va imposar davant els dos Red Bull, el rus Daniil Kvyat va ocupar la segona posició i l'australià Daniel Ricciardo va aconseguir el tercer esglaó del podi. El líder del Mundial, el britànic Lewis Hamilton va ampliar l'avantatge a 21 punts a la classificació general enfront del seu company d'equip, l'alemany Nico Rosberg.

Hamilton, després de tenir problemes, va acabar la carrera al sisè lloc, mentre que Rosberg, després de punxar una roda, va ocupar la vuitena plaça. Sebastian Vettel va dedicar la victòria al francés Jules Bianchi, pilot que va perdre la vida fa dos setmanes i al qual van fer un sentit homenatge tots els pilots abans de començar al Gran Premi.