Sota les ordres del nou entrenador, Oliver Ballabriga, fitxat en el lloc d'Albert Garcia (Granollers), l'Avià va fer anit la primera sessió d'entrenament de la nova temporada, amb força cares noves respecte a l'equip que tant bon paper va fer la campanya passada al grup 1 de Primera Catalana classificant-se en un destacat quart lloc. El club berguedà ha hagut de dissenyar una plantilla força diferent per compensar les baixes que ha patit aquest estiu per motius diversos.

El tècnic Ballabriga, amb un destacat palmarès en categories de base, sobretot en la Divisió d'Honor juvenil, s'estrena en un primer equip. Ahir comentava que "afronto aquest repte sense por, amb moltes ganes. Sí que pot ser diferent d'entrenar juvenils, però el futbol és futbol. Crec que l'adaptació serà ràpida perquè a més a més en la meva etapa de jugador ja vaig conèixer aquest tipus de categories amateurs. Ja feia temps que tenia ganes d'entrenar un equip sènior, però no trobava el moment".

Respecte a les possibles comparacions amb el curs passat, Ballabriga és conscient que "l'Avià ve de fer una gran temporada. Hem hagut de canviar diversos jugadors, però s'ha mantingut una base i s'han fitxat altres bons futbolistes. Ara s'ha de partir de la base que el primer objectiu és la permanència. Cal treballar amb il·lusió i a veure fins on podem arribar".