Els argentins Leo Messi i Javier Mascherano i els brasilers Neymar i Dani Alves no han viatjat avui a Florència per disputar contra el Fiorentina l'últim partit de la Copa Internacional de Campions. Els quatre jugadors sud-americans es van reincorporar dijous passat als entrenaments, i el tècnic, Luis Enrique Martínez, els va deixar fora de la convocatòria en considerar que encara no tenen ritme de competició.

Tampoc no van entrar a la llista els centrecampistes Aleix Vidal i Arda Turan, que no poden jugar fins a gener per la sanció de la FIFA. Aquest últim, a més, s'està recuperant d'un esquinç al turmell. També són baixa per lesió els defenses Douglas, Adriano i Mathieu. El primer estarà dos mesos apartat dels terrenys de joc per un trencament al bíceps femoral que va patir durant la gira nord-americana, mentre que Adriano arrossega unes molèsties musculars i Mathieu es va entranar ahir amb una otitis, per la qual cosa els metges li van recomenar que no agafes un avió.

Cares conegudes

Els blaugrana s'enfronten avui a la Fiorentina italiana, un dels equips de la Serie A que millor futbol ha practicat en els darrers anys, i que compte amb diversos jugadors que han passat per la lliga espanyola en les darreres temporades. És el cas dels defenses Gonzalo Rodríguez i Marcos Alonso, els migcampistes Mario Suárez -fitxat de l'Atlètic de Madrid aquest estiu, a canvi del central Savic-, Borja Valero, Mati Fernández i Joaquín, o el davanter Giuseppe Rossi. Fa pocs dies van anunciar que cedien a Mario Gómez al Besiktas.