Els atletes del JAB Berga Guillem Fernández Bruch i Núria Cascante Torrella van imposar-se en la 24ena edició de la cursa popular de Bagà, dins dels actes de la festa major. La competició va acollir un total de 66 atletes dividits en categories absolutes i de base. Fernández i Cascante van cobrir els 8,5 quilòmetres que tenia el traçat amb un temps total de 30 minuts i 23 segons en el cas d'ell i 38 minuts i 30 segons en el cas d'ella.

Amb aquesta victòria Guillem Fernández va aconseguir el triplet havent guanyat les darreres curses mentre que la baganesa Cascante anteriorment ja s'havia imposat a la pujada al Coll de Pal. El proper 16 d'agost es disputarà a segona edició de la Trail del Moixeró amb 2 recorreguts, un de 38,5 quilòmetres i l'altre de 16,5.