El Reial Madrid va confirmar ahir la cessió d'una de les seves joves promeses, el mallorquí Marco Asensio, a l'Espanyol de cara a la propera temporada. La voluntat de l'equip blanc és que el mitja punta, que arriba procedent del Mallorca, tingui minuts a Primera Divisió abans d'incorporar-se al seu club a partir de la propera temporada.

Asensio, de 19 anys, segueix d'aquesta manera les passes de jugadors com Lucas Vázquez, que va estar cedit a l'equip de Sergio González la temporada passada, un fet que li va servir de trampolí per tornar al conjunt de Rafa Benítez aquesta temporada. En lligues anteriors, d'altres jugadors com José Callejón també van treure partit de la seva etapa blanc-i-blava per tornar a l'equip en què s'havien format. Aquest estiu, precisament, el porter Kiko Casilla també s'ha trobat en aquesta circumstància.

L'arribada d'Asensio dota de més qualitat un joc d'atac de l'Espanyol, castigat per les marxes de Sergio García, Stuani i Lucas Vázquez. La sola presència de Caicedo i Gerard Moreno com a davanters serà acompanyada per molts mitges puntes, entre els quals les noves incorporacions, Hernán Pérez i Burgui.