Pedro Rodríguez no va poder tenir una millor entrada a la lliga anglesa. L'exjugador del Barça va anotar un gol i va donar l'assistència d'un altre en el primer triomf del Chelsea aquesta temporada en competició oficial, un 2-3 al camp del modest West Bromwich Albion que no amaga les dificultats que estan tenint els blues per treure els seus partits endavant en aquest inici de temporada. Aquest cop va sortir cara, però el partit va tenir l'expulsió de John Terry i els locals van fallar un penal amb empat a zero.

Mourinho va donar a Pedro l'oportunitat de sortir a l'equip inicial i no la va desaprofitar. Situat en un posició que basculava entre la banda dreta i la mitja punta, amb molts intercanvis de posició amb Willian i Hazard, i darrere de Diego Costa, el canari va trigar només vint minuts a obrir el marcador. Va aprofitar una paret amb el jugador belga per xutar sota les cames d'Olsson, que va tocar la pilota, i batre Myhill. Abans, Courtois havia parat a Morrison un penal comès per Matic.

Molta mobilitat

Com és habitual en ell, Pedro es va moure amb agilitat i va notar les primeres carícies dels rivals, sobretot en una dura entrada de Dawson. Deu minuts més tard, ell mateix va protagonitzar la jugada del segon gol, que va rematar Diego Costa. El West Brom, però, va reduir la diferència en una deixada de Rondón que va aprofitar el mateix Morrison. Abans del descans, però, Azpilicueta va fer l'1-3 a passada de Diego Costa.

A la represa, Terry va ser expulsat al minut 54 i, cinc després, novament Morrison explotava la debilitat de la defensa londinenca i anotava el 2-3 que seria definitiu. Just abans, Mourinho va fer entrar Cahill per Willian i, sis minuts abans del final, va retirar del camp Pedro, que va ser rellevat per Obi Mikel. El debutant va ser escollit jugador del partit i, en acabat, va declarar que "per a mi era molt important anotar avui, estic molt feliç pel meu debut". Mourinho va arribar a dir que "no ha estat el debut de Maradona, però gairebé".