El Royal Dance debuta amb grans resultats a Alemanya

Adrià Martos i Katerina Paraschou, segons en Rising Star, a Stuttgart

28.08.2015 | 07:58
Katerina Paraschou i Adrià Martos van lluir en la competició celebrada a Stuttgart, on Guillem Pascual, Rosa Carné i Andrey Prikhodko-Nora Corpas també van aconseguir llocs d´honor a les seves categories

El nou club de ball de Manresa, el Royal Dance, dirigit per Karina Rubio i Álex Cazorla, s'ha estrenat en competició amb uns excel·lents resultats aconseguits al prestigiós Obert d'Alemanya, celebrat aquest mes d'agost a Stuttgart. Es tracta d'una competició que reuneix un total de 5.000 parelles que vénen d'arreu del món.
Al Royal Dance, hi va participar amb tres parelles que van assolir uns resultats excel·lents. Pel que fa a la categoria de Rising Star Llatins, cal destacar la segona posició de la parella formada per Adrià Martos i Katerina Paraschou, que va ser la millor de les de l'estat espanyol, davant de les 250 participants.
En categoria absoluta amateur, també de llatins, la parella Guillem Pascual-Rosa Carné va ser setena entre 314 parelles, algunes de les quals de les millors internacionalment. Van ser també els més destacats pel que fa a la representació estatal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema