La capital del Bages celebrarà, aquest cap de setmana, una festa major amb força actes esportius dels quals en destaquem alguns (la relació completa la podeu trobar en l'agenda esportiva). Avui, des de les cinc de la tarda i al Congost, se celebra la ManBike, le3 3 Hores de Resistència en BTT organitzades per l'Esport Ciclista Manresà. Serà puntuable per ala Copa Catalana, i alhora és oberta a participants de tots els nivells.

Durant tot avui, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc a l'Ateneu de les Bases la tercera edició del 3x3 de bàsquet que és a càrrec de l'AE La Salle Manresa. Les finals seran entre les 7 i les 8 de la tarda.

Demà, hi ha un acte atlètic que és de nova formada i que promet ser atractiu: és la Cronoescalada al Parc de Puigterrà. Amb sortida a les 11.30 hores des del primer tram del Passeig de Pere III, cada participant farà en solitari 1.000 metres i entre els inscrits es troben els atletes Just Sociats i Meritxell Soler. A partir de les 11.30 hi haurà les proves de les categories infantils.

El que té un molt llarg historial és l'Obert Internacional Ciutat de Manresa que arriba a la 42a edició. Es juga demà al local del Catalònia, des les 10 fins a les 14 hores, i amb un sistema de ràpides. El torneig està dividit en el sènior i el juvenil.