La segona Cursa Solidària entre Vinyes Pla de Bages ja es prepara per a la data del 12 d'octubre, una data que enguany cau en dilluns. L'organització recau de nou en la Jove Confraria dels Vins del Bages i hi ha una triple proposta: es fa la cursa de 10 km, una trail de 21 km i una caminada de caire familiar, de 10 km. Els beneficis que generi la prova seran destinats a les beques menjador per als infants que tenen necessitats al Bages i arribaran amb la supervisió a càrrec del Consell Comarcal.

La sortida i arribada serà, com el 2014, des del carrer Montserrat d'Artés. La Jove Confraria té, per a aquesta ocasió, el suport d'entitats com els Amics de la Cursa d'Artés, Esquerdabocs d'Avinyó i el CECB (el Centre Excursionista Comarca de Bages). Les inscripcions poden fer-se a LEKSport (al carrer de Sant Joan Baptista de La Salle, de Manresa) i al web de la cursa, www.cursaentrevinyes.cat

Hi ha establert un límit màxim de 400 participants sumant totes tres sortides. El 2014, el vencedor en els 10 km va ser Sergi Rodrí-guez i en el cas de la trail es va imposar el corredor Agustí Roc.