L'ICL Manresa continua fent la seva posada a punt abans d'iniciar la lliga Endesa el dia 10 d'octubre a la pista del Montakit Fuenlabrada, i aquesta tarda, a partir de les 18 hores, jugarà el seu segon duel de pretemporada a Eivissa, davant el Dominion Bilbao Basket, en un duel en el qual debutarà l'hispanorus Dmitry Flis. Abans d'iniciar-se el matx es farà un homenatge a l'eivissenc Paco Vázquez, que va jugar a la capital bagenca del 1992 al 2000, on va ser campió de la lliga ACB. També va ser al Bilbao del 2007 al 2011.

Després del primer partit a Sant Julià de Vilatorta, que va acabar amb victòria del Morabanc Andorra, l'equip bagenc s'enfrontarà amb uns bascos que han fet una remodelació parcial de la seva plantilla. Tres dels seus millors jugadors han fet les maletes per anar a jugar a Rússia: el base andorrà Quino Colom i el pivot americà Latavious Williams han fitxat per l'Unics Kazan, mentre que l'interior montenegrí Marko Todorovic s'ha unit al Khimki. També han marxat l'exterior Danilo Andjusic i Ethan Wragge.

Pel que fa al capítol d'altes, han arribat a la capital biscaïna el base nord-americà Clevin Hannah (FIATC Joventut), l'aler Alex Ruoff (Goettingen), l'aler-pivot Àlex Suárez (cedit pel Reial Madrid) i els pivots Shawn James (Emporio Armani de Milà) i Georgios Bogris (Morabanc Andorra).