L'Horta va demostrar el perquè és un dels grans favorits per assolir l'ascens a la Tercera Divisió i va assolir una victòria per la mínima però plena d'ofici al camp de l'Avià. Una greu errada defensiva de Toni al minut 30 en voler cedir la pilota al seu porter va ser aprofitada per Muela per marcar.

Després d'una bona ocasió de Canelada al minut 2 amb un xut que va sortir fora per poc, a l'acció següent Pau va obligar Buetas a fer una gran aturada. La millor ocasió dels berguedans durant tot el partit va arribar al minut 8 quan Miki López va ser víctima d'un penal. Youssef el va llançar però el porter barceloní i va endevinar la trajectòria i el va poder refusar. La primera meitat va ser un anar i venir a totes dues porteries amb bones ocasions de gol. Al minut 30 va arribar la greu errada defensiva que va acabar condicionant el partit. L'Horta va mostrar-se com un equip molt sòlid i solvent.

A la segona meitat l'Avià va sortir amb més empenta però va topar amb un rival molt segur de les seves forces i que en l'aspecte defensiu gairebé no va donar cap alternativa al rival. L'única jugada destacable de l'equip avianès durant la segona meitat va ser un xut del seu davanter centre Miki López que va topar altre cop amb un encertat Buetas, una de les claus de la victòria visitant.