El Barça afronta avui com a líder la visita a Vigo, on es trobarà un Celta que no només aspira a prendre-li la pilota, sinó a discutir-li la primera posició, ja que tots dos només estan separats per dos punts a dalt de la classificació. Els blaugrana recuperen Gerard Piqué després d'haver complert quatre partits de sanció, i la seva entrada pot ser que enviï de nou a la banqueta un Marc Bartra que va dur a terme una supèrbia actuació diumenge contra el Llevant.

El Barça torna a un camp on l'any passat es va emportar el triomf gràcies a un gol de Mathieu, però on va patir d'allò més per sotmetre un Celta que hi va jugar de tu a tu, situació que ja va advertir Luis Enrique que tornarà a passar avui, potser incrementada per la situació favorable en què es troba el quadre gallec. Després de portar a terme nombroses rotacions la jornada passada, s'espera l'alineació de Luis Suárez, així com d'Andrés Iniesta, absents contra el Llevant. D'aquesta manera, no estranyaria que el tècnic asturià apostés pel seu equip de gala per a aquest enfrontament, per l'exigència del rival i pels riscos que té, i tornar a les rotacions el pròxim dissabte al Camp Nou contra Las Palmas.

Exhibició a Sevilla

Per la seva banda, el Celta arriba al matx després de la convincent victòria contra el Sevilla (1-2), amb una primera part en la qual va fregar la perfecció. Aquest partit va ser la resposta de l'equip gallec al seu empat a casa davant Las Palmas, l'única ensopegada en aquest inici de curs del conjunt dirigit per l'argentí Eduardo Toto Berizzo. La visita del Barça és una prova de foc per als celestes, que la temporada passada ja van vèncer els de Luis Enrique al Camp Nou i els van fer patir a Balaídos.