El manresà Toni Elías s'estrena avui a les files del seu nou equip, el Forward Racing, en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de MotoGP d'Aragó, que se celebra al circuit de Motorland. El campió del món de Moto2 l'any 2010 va anunciar fa menys de dues setmanes que tornava a la categoria reina amb l'equip suís fins a final de temporada, fent parella amb el pilot suís Loris Baz.

Elías ja va participar en una prova del campionat del món de MotoGP aquesta temporada, en el Gran Premi d'Indianapolis, en el qual va substituir el lesionat Karel Abraham i va finalitzar en la 22a posició. A banda d'això, el manresà va córrer les 8 hores de Suzuka amb l'equip Moriwaki, i es va dedicar a tirar endavant la seva escola de motociclisme per a nens, i crear un equip per participar en el Campionat d'Espanya de Velocitat, organitzar per la RFME.