El manresà Toni Elías sortirà des del darrer lloc de la graella de del Gran Premi de l'Aragó de Moto GP que s'està disputant durant tot el cap de setmana a Alcanyís. El manresà, que va cobrir el traçat amb un temps de 1.50.755, classificant-se en el lloc 25, precedit per l'italià Álex de Angelis.

La jornada d'entrenaments d'ahir va estar marcada per la pole position del cerverí de l'equip Repsol Honda Marc Márquez, que tot i caure, va destrossar el rècord de la cursa (1.46.635) que el tenia ell mateix. Juntament amb Márquez, a la primera línia de la graella de sortida també hi seran el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha YZR 1) i l'italià Andrea Iannonne (Ducati Desmosedici GP15). Márquez va sortir amb molta força i tot i caure, va marcar el millor temps a la segona volta. Rera seu, Jorge Lorenzo es va erigir com el seu principal i gairebé únic rival, ja que ni Dani Pedrosa ni l'italià Rossi estaven al seu millor nivell.

Entre Márquez i Lorenzo va establir-se un particular duel per saber qui dels dos obtindria la primera posició a la graella de sortida. Ambdós van ser els autèntics protagonistes de la jornada ja que entre els dos pilots només hi va haver una dècima de segon de diferència.

Márquez, ferit en la seva moral per una caiguda que va tenir degut a força massa, no va poder acabar l'entrenament però els seus rivals tampoc van poder batre el registre d'1.50.755 on el pitjor parat va ser el vigent líder del campionat i nou vegades campió del món Valentino Rossi, que sortirà des de la sisena posició.

Rabat, primer en Moto2

En Moto 2 el gran dominador va ser el català Tito Rabat, vigent campió del món de l'especialitat, que en un duel molt anivellat va superar al també català Àlex Rins, segon, i a l'actual líder del mundial i clar favorit per endur-se el triomf al campionat, el francès Johann Zarco. Per acabar, en Moto 3 el millor crono va ser per l'espanyol Efrén Vázquez, seguit per l'italià Niccolo Antonielli, segon i pel portuguès Miguel Oliveira. El britànic Kent va ser quart.