VILADECANS/CB ESPARREGUERA

?TENEA ESPARREGUERA.

Gerard Català 11, Francesc Riera 4, Marc Jorba 6, Alberto Quirán 7, Ignasi Expósito 9 cinc inicial Rubén Romero 4, . Dani Fontanals 11, Sergi Fluvià 3, Pau Campaña 4, Marti Sellarès 2 i Carlos Escriche ?àrbitres:Martínez i Brossa. ?parcials:23-19, 41-33; 57-47, 74-61.

Dura desfeta en la seva primera sortida de la temporada en una pista complicada i davant d'un rival incòmode, el CB Viladecans-Sant Gabriel. Els esparreguerins no van saber trobar la fórmula en un partit dominat pels locals gairebé des del principi. Els viladecanencs es van apoderar del timó del matx des del primer moment.

Durant el primer quart van ser ells els que van portar el ritme del joc i els que van posar la velocitat, cosa que els va permetre anotar amb facilitat, fet que va provocar que agafessin avantatges de 10 punts que van quedar reduïts a 4 al final del primer quart (23-19).

La tònica del domini local es va mantenir en el segon quart; tot i que l'Esparreguera va evidenciar una certa millora, el domini en el rebot ofensiu dels locals, on va destacar Martínez amb 4, va provocar que generessin cistelles fàcils a prop de cistella. L'Esparreguera va saber mantenir l'envestida del conjunt local, malgrat que al descans perdia per 8 punts, 41-33.

A la represa els del Baix Llobregat van donar signes de millora, sobretot en l'apartat defensiu. Aquesta millora va permetre als d'Andrés Joya va reduir les diferències fins a col·locar-se a cinc punts dels locals gràcies a dos triples de Fontanals i Català. Amb tot, el Viladecans va reaccionar i al final del tercer quart guanyava per 57-47. Al tercer quart els visitants no van trobar-se còmodes a la pista i van acabar cedint de forma clara.