Nova derrota de l'ICL Manresa, la més engruixida de tota la seva pretemporada, per 25 punts, en un partit jugat anit a Vielha. Des d'un primer quart ja decantat per als del País Basc, el partit es va trencar. No hi va ser el tècnic Ibon Navarro, el qual va ser pare dimecres; el seu segon, Aleix Duran, va ser el que va portar la direcció anit des de la banqueta.

L'ICL no va donar a Vielha una imatge tan positiva com la de set dies enrere contra el Barça Lassa a la Lliga Catalana. I tampoc no va competir al mateix nivell de fa unes setmanes, quan va perdre amb el Bilbao, a Eivissa, però només per set punts (83-76).

L'equip del Congost va quedar darrere molt aviat i al descans ja perdia de 19 punts. A la segona part, aquesta vegada no hi hauria reacció; malgrat els triples anotats per Álex Hernández i Ricky, els del Bilbao es van escapar de 27 punts (62-35). Musli donava rèplica sota els taulers però va estar massa sol en l'anotació amb els seus 20 punts al final. En el darrer quart no es va poder rebaixar la diferència i es va encaixar una derrota molt clara, i sense pal·liatius.