Segon partit de lliga per a l'equip de l'Igualada HC després del seu bon debut de la setmana passada, quan va derrotar (4-1) el conjunt del Cerceda a les Comes. Avui, els anoiencs es desplacen a la pista de Sant Hipòlit de Voltregà per jugar un matx que començarà a les 19 hores. El Voltregà va perdre per un resultat de 4-2 a la pista del Noia, en la seva estrena.

El partit d'avui, retransmès per Esport3 en directe, és especial ja que s'hi farà la presentació de les samarretes de color rosa que els jugadors de l'Igualada HC lluiran durant tot el mes d'octubre en la iniciativa per conscienciar tota la població del que és la lluita contra el càncer de mama. També hi ha previst, de colofó, un amistós entre l'IHC i la selecció catalana.

Ferran López, entrenador de l'Igualada HC, ha preparat molt a consciència aquest partit, i ha inclòs en la llista de convocats Tety Vives. El jove del planter compartirà l'atac amb Pol Galbas, que debutarà en un partit a fora de casa. Galbas, l'autor d'un dels gols contra el Cerceda, creu que el positiu partit davant dels gallecs ajuda a pujar el nivell de confiança per a avui: "sí, va costar guanyar, però no vam desistir i va acabar sortint a la pista el treball de setmanes de pretemporada".