El Centre Excursionista de la Comarca de Bages convoca per al cap de setmana que ve la 24 edició de la Marxa Rasos de Peguera-Manresa amb una distància de 82 km entre el xalet del refugi dels Rasos de Peguera i Manresa, amb 1.207 metres de desnivell positiu i un desnivell acumulat de 3.989 metres. El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a Sant Llorenç de Morunys, vora la Mina, l'obaga dels Tossals, Taravil, i santuari de Correà; de Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel; de Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat; i de Callús fins a la zona esportiva del Congost, passant pel peu del Collbaix.

L'organització posarà un servei d'autocars per fer el desplaçament fins als Rasos de Peguera, des de les 9 del matí de l'aparcament del pavelló del Congost; la sortida de la marxa serà des de l'esplanada del xalet del refugi del CE Montserrat a 2/4 d'11 del matí; l'arribada serà al costat del rocòdrom de la zona esportiva del Congost, on hi haurà servei de dutxa. Aquesta prova és puntuable per a la 18a edició de la Copa Catalana de marxes de resistència.

Les inscripcions es poden fer fins dijous a la secretaria del CECB, de 7 a 9 del vespre o a la pàgina web: www.cecb.cat.