El Girona continua sense guanyar cap partit a Montilivi i se situa en la zona perillosa de la classificació. Ahir, els homes de Pablo Machín van empatar (1-1) contra un Almeria que estrenava entrenador, el tècnic del filial Miguel Rivera, després de la destitució de Sergi Barjuán. I, de fet, el partit va veure com els dos gols es marcaven en els primers deu minuts. Quique va avançar els andalusos i, poc després, Aday empatava per als gironins. Cap dels dos equips no va poder tornar a foradar la porteria rival.

Pitjor li van anar les coses al Llagostera, que torna a la zona de descens a causa d'una derrota al camp del cuer fins ahir, el Mallorca. L'equip insular es va haver d'esperar al minut 23 de la segona meitat per veure com el seu domini es traduïa en l'únic gol del partit, anotat per Sissoko. El Llagostera va fer un plantejament més ofensiu fins al final, però ja era tard.

L'Osasuna, tot i la derrota de dissabte a Vitòria, es manté líder d'una classificació molt igualada gràcies a la sorprenent derrota d'ahir de l'Alcorcón a casa davant de l'Osca. Els pamplonesos, però, comparteixen ara la primera posició amb un dels acabats de baixa, el Còrdova, que ahir va aconseguir una bona victòria al camp del Lugo.