El Petro Pintó Asfe va obtenir el seu primer triomf de la temporada a Copa Catalunya després de vèncer a la pista del Draft Gramanet per un resultat de 40-44, en un duel en el qual les defenses van superar amb claredat als atacs.

En els primers deu minuts del partit les jugadores locals van fer una gran sortida i van obtenir vuit punts de renda al final del quart inicial davant unes bagenques que no van estar gaire encertades en el llançament durant tot el matx(12-4). En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, i les noies de Sant Fruitós de Bages van poder remuntar per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quatre punts de desavantatge (18-14).

A la segona meitat les jugadores de Santa Coloma de Gramanet van aconseguir un parcial de 7-0 per escapar-se encara més en l'electrònic, que marcava un 31-24 al final del tercer quart. Les locals semblava que eren les favorites per endur-se la victòria, però en els deu darrers minuts el Petro Pintó va fer un gran treball en l'aspecte defensiu, i aquest fet els va permetre clavar un parcial de 9-20 per endur-se la primera victòria de la temporada. En la propera jornada, les fruitosenques rebran a la seva pista el Valls, en un duel que es posarà en marxa a partir de tres quarts d'una del migdia.