L'equip de l'Aqua Igualada va fer un debut magnífic en l'OK Lliga al poliesportiu Jaume Parera contra un Mataró que no va posar fàcil la victòria de les anoienques.

Les jugadors de Raül Ramírez ja s'havien enfrontat, dies enrere i en la Copa Penedès, al CH Mataró i en aquella ocasió el resultat va ser un empat (3-3). Aquesta vegada, però, les d'Igualada sí que van superar un jove CH Mataró que el curs passat va ser la sensació de la lliga en assolir la cinquena posició.

El partit va començar amb l'atac intensiu de les locals però les del conjunt igualafí aviat van poder fer l'equilibri de forces i s'avançaven amb un gol d'Elba Garreta. Només tres minuts després es va marcar el 0-2, transformat per Bernadas en una passada de Clara Ferrer molt ben donada a l'interior de l'àrea. La mateixa Raquel Bernades va tenir a tocar el 0-3, però la portera de les locals, Ariadna Escalas, va evitar el gol amb una gran intervenció.

El Mataró es va llançar després de forma descarada a l'atac i va topar amb una Laia Navarrete que va estar espectacular en evitar que les noies del Maresme estrenessin el seu marcador. En tot cas, l'equip de l'Aqua Igualada va cedir del tot el domini territorial i, a quan faltaven dos minuts per al descans, Carla Fontdeglòria va etzibar un xut des de fora de l'àrea que, després d'un rebot, va esdevenir l'1-2.