La quarta i darrera jornada del Trofeu Promoció de la Federació Catalana posarà avui el colofó a la celebració del 40è aniversari de l'Escola Manresana d'Atletisme de l'Avinent CA Manresa.

Les pistes municipals de l'estadi del Congost acullen aquest matí, i per cinquè any consecutiu, el comiat del certamen de promoció, on es premia per equips la participació i els resultats. L'Avinent CA Manresa ha estat present en els darrers anys gairebé sempre en el podi i avui rubricarà una nova victòria tenint en compte que porta molts punts d'avantatge respecte del segon club classificat. El gran repte, però, dels manresans és tenir la màxima participació en una competició de pista. L'any passat, en aquest mateix Trofeu Promoció van competir 120 atletes de l'escola de l'Avinent.

Les proves -un total de 28- s'iniciaran a 2/4 de 10 del matí en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Al final de la jornada s'entregaran els trofeus als tres primers clubs classificats, tenint en compte que els atletes manresans aspiren al graó més alt del podi d'aquest Trofeu Promoció.