Tornant de dues jornades jugant a fora i sense perdre (Esplugues i Castelló), i oferint bones sensacions, el Manresa FS té avui un compromís al Pujolet contra un clàssic de la Segona Divisió B, l'Hospitalet Bellsport (18.15 h).

El conjunt que dirigeix l'exjugador Sergio Lamaña té un punt més que els manresans a la classificació. Els sis punts de l'Hospitalet es basen en les victòries a la Barceloneta (3-6) i amb l'Esplugues a casa dissabte passat. La resta de partits han estat derrotes, contra el Sala 5, Penya Deportiva Santa Eulàlia i La Unión.

El Manresa FS no podrà disposar de Marc Fernández, sancionat per l'expulsió que va patir a Castelló; tampoc no serà a la banqueta Jordi Rozas, el tècnic del Manresa FS, que ha estat castigat amb dos partits. A la mitja part es farà la presentació dels dotze equips de base de l'entitat manresana.

Per la seva part, el Sala 5 Martorell rep el líder Catgas Santa Coloma B (17.45 h) i l'Esparreguera juga a Eivissa amb la Penya Deportiva Santa Eulàlia (18 h).