Un parcial rebut de 19-27 al darrer quart va sentenciar el CB Vilatorrada contra un seriós i efectiu Cornellà B. Els bagencs van deixar escapar un partit que en condicions normals haurien d'haver guanyat. Exceptuant aquest darrer quart, la resta del matx va estar dintre de la tònica del bon joc, que els bagencs estan portant a terme durant aquesta temporada, però aquesta vegada això no va servir per deixar enrere en el marcador un equip que fins dissabte no havia guanyat cap partit.

Els nervis dels locals i els disset punt del jugador visitant Jiménez va fer al darrer quart, van convertir el partit en un final agònic on el conjunt visitant va saber-se desenvolupar molt millor. Els santjoanencs també van mostrar-se descontents amb algunes decisions arbitrals que els van acabar perjudicant de forma clara. Els 20 punts del local Tejero no van ser suficients per acabar certificant una més que possible victòria del conjunt bagenc.

El partit arribava al final del tercer quart amb un avantatge favorable als santjoanencs per 49-44 que res no feia preveure el desenllaç final de l'enfrontament ja que fins al moment els locals havien dominat amb certa comoditat. Fins al moment, la bona actitud defensiva dels verds i el seu encert en atac havien estat determintants.

Als darrers minuts les tornes van canviar i els visitants van saber estar més encertats i es van acabar emportant-se la victòria.