El Club Esportiu Puig-reig viu una temporada especial, la que l´ha de portar a la celebració del seu centenari el proper any 2016.

La Casa Pericas, una masia històrica, construïda el segle XIII, va servir d´escenari, diumenge, de la presentació del logo d´aquesta commemoració del club berguedà, i de les intencions de l´actual junta directiva a l´hora d´elaborar el programa d´activitats. El CE Puig-reig va voler que en l´acte hi hagués la màxima representació, tant d´institucions, entitats i col·lectius com de persones que formen o han format part del club.

El president actual, Xavier Ribera va fer un repàs de la història de futbol a Puig-reig, després de donar la benvinguda als presents, unes 80 persones. Seguidament es va presentar el logotip del centenari, amb una projecció audiovisual on es mostrava el perquè del logo i les característiques identificatives que té i que representa. L´obra és d´Àngel Asénsio, artista local, que va explicar en persona el concepte i la sensibilitat que expressa l´empremta.

En l´àmbit esportiu, el CE Puig-reig té planificat fer un torneig del centenari per cada categories dels equips que té actualment el club, també portenciar el Torneig Obradors amb equips estrangers i celebrar el partit del centenari el dilluns de Festa Major davant un rival d´entitat del futbol català. A nivell social, el CE Puig-reig està treballant amb una expo-museu en un espai de més de mil m2 proper al camp de futbol, on si volen representar les diferents etapes de la trajectòria de l´entitat i també del moment present.

El plat fort del centenari serà el sopar de gala que es té projectat fer al mateix terreny de joc, on el club ha disputat tots els seus partits, segons va exposar Josep Ribera, directiu responsable de la celebració del centenari