Després d'un parèntesi de dues setmanes, torna l'OK Lliga per al conjunt de la capital de l'Anoia. El partit és aquesta tarda (a les 19.30 hores) a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní i davant el Noia, amb tota la rivalitat que això suposa. Els dos àrbitres que hi ha designats per al matx són Ribó i Tavera. El partit és especial també perquè és l'estrena del nou patrocinador i el nom de l'equip oficialment serà Igualada HC Calaf Grup. Un acord que s'ha establert fins al 2017.

Aquesta notícia ha estat molt ben rebuda al vestidor del club arlequinat. El tècnic, Ferran López, valora que "segur que ajudarà per donar estabilitat i impuls a tots els projectes iniciats". El capità Ton Baliu ha afegit que "tant la junta com el president i l'Ajuntament han fet una molt bona feina. Ara tots ja tranquils, i a guanyar".

L'Igualada va participar, davant de la selecció catalana (4-7 va ser el marcador) en el partit benèfic en suport a la lluita contra el càncer de mama i el darrer partit de l'OK Lliga va ser també a les Comes, on es va guanyar per un disputat 5-4 al Calafell. En la classificació, els de Ferran López tenen 9 punts (amb tres victòries i dues derrotes) si bé tenen encara pendent un partit, el de la primera jornada davant del Caldes. El Noia Freixanet, que els ha disputat tots, està amb 11 punts i ha encaixat una derrota.