Amb sis partits seguits sense perdre, i tres triomfs consecutius, el Manresa FS juga a Esparreguera, en un duel que es pot considerar de rivalitat intercomarcal (18 h). L'equip manresà afronta aquest compromís amb la baixa de Redu i amb la resta de components de la plantilla en plenitud de condicions. El Manresa FS s'enfronta a un Esparreguera que, tot i una certa irregularitat, ha tingut una bona arrancada a la competició.

El conjunt esparreguerí és desè a la classificació amb 12 punts, 32 gols a favor i 33 en contra. Tot i aquests números prou acceptables, l'Esparreguera no guanya al seu pavelló des del 26 de setembre, en el que ha estat únic triomf aquesta temporada com a local. Era la primera jornada de la lliga de Segona B i el rival, el Riera Cornellà. A la pista d'El Castell, l'Esparreguera ha cedit amb l'Escola Pia, el Barcelona i La Unión. En canvi, a fora, ha aconseguit triomfs de prestigi com a Ripollet, Martorell o Eivissa; ara, però, fa dues jornades seguides que no puntua.

En el cas del Manresa FS, que ha anat clarament de menys a més, és setè amb 14 punts a només tres del liderat, que ostenten el Catgas Santa Coloma B i l'Escola Pia de Sabadell amb 17 punts.