PETRO PINTÓ ASFE/BARÇA

?PETRO PINTÓ ASFE. Jorba 6, Ledesma 2, Orive 17, Colldeforn 4, Guix 8-cinc inicial- Gotsens, Cunill, Ambrós, Puigbò 14, Gener 6, Santesmases 8 ?BARÇA. Hernández 16, Barghout, Arias 9, Ballesta 2, Cabrero 6 -cinc inicial- Ruiz 2, Campesino, Alcauter 5, Moya 11, Alonso 5, Porta 11, Vila ?ÀRBITRES:Berasaluce i Ruiz ?PARCIALS: 18-20, 36-34, 46-41, 59-59, 63-66

El Petro Pintó Asfe va perdre a la seva pista davant el Barça, en un partit molt igualat que es va haver de decidir després d'una pròrroga. A la primera part hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, tal com demostra el marcador a la mitja part de l'enfrontament (36-34). A la represa la tònica va ser la mateixa i cap dels dos conjunts va aconseguir escapar-se. Al darrer minut les barcelonines van forçar la pròrroga, que l'equip bagenc hauria evitat si hagués convertit un dels dos tirs que va tenir en l'última possessió. Ja en el temps extra, el conjunt visitant va arribar als darrers segons amb tres punts de marge. Tot seguit, les bagenques van tenir un triple per forçar la segona pròrroga, però el van fallar.