L'entrenador italià Carlo Ancelotti ha declarat, en una entrevista al diari anglès Daily Mail, que el Reial Madrid "no va prendre la decisió correcta" amb la seva destitució, el mes de juny passat. El tècnic transalpí va admetre que "estava molt, molt decebut perquè tenia una relació fantàstica amb els jugadors. Vaig gaudir molt dirigent aquests futbolistes, era un grup seriós i professional". Les seves paraules arriben en un moment en què la popularitat del seu substitut, Rafa Benítez, és baixa tant dins com a fora del vestidor.

Ancelotti va recordar que "al Madrid, si el tècnic no guanya títols, és destituït. Estic segur que si no hagués guanyat la desena Copa d'Europa m'haurien fet fora un any abans. Però tot això ja ho sabia abans d'acceptar la feina. Podia haver decidit no fitxar, però el Madrid és l'equip més gran del món".

Va continuar dient que "a Espanya és impossible guanyar cada any perquè hi ha un dels millors equips del món, el Barça. A més, t'enfrontes a un tercer equip, l'Atlètic de Madrid, que és molt competitiu".

Finalment, va obrir la porta a tornar al Chelsea, equip al qual havia entrenat entre el 2009 i el 2011 en cas que l'actual tècnic, José Mourinho, sigui destituït.