L'Igualada Calaf Grup va caure amb molta claredat a la seva pista davant el Shum Maçanet per 1-6, en un dels partits més dolents dels igualadins en aquesta primera part de temporada.

En els primers minuts els locals van ser superiors en atac i van crear força perill, però el conjunt visitant, que es troba situat a la zona baixa de la classificació, va capgirar la situació i va anotar dos gols abans de la mitja part de l'enfrontament: Baptista va fer el primer al minut 7 gràcies a un afortunat rebot i Garcia va ampliar la renda al 19.

A la segona meitat la tònica no va variar gaire, i el Maçanet va fer el tercer al minut 36 mitjançant Parra, en una diana que va caure com un gerro d'aigua freda al pavelló de Les Comes. Els anoiencs van aconseguir retallar distàncies al minut 42 gràcies a Galbas, però els arlequinats ja no tenien esma per capgirar el duel. Els visitants van sentenciar el matx en cinc minuts amb tres gols de falta directa: Parra va anotar en els minuts 44 i 48 i va completar un hat-trick, mentre que Baptista va fer l'1-6 definitiu al minut 49.