Un extraordinari encert des de la línia de tres punts, amb 17 encerts anotats de 26 intents, va portar el Barça Lassa a sumar la sisena victòria en la primera fase de l'Eurolliga i a consolidar el primer lloc del grup, a l'espera del resultat d'avui del Lokomotiv Kuban contra el Zalgiris. El dèbil Stelmet Zielona Gora, que havia plantat cara al Palau Blaugrana en la segona jornada de la competició, va ser el millor remei per oblidar la derrota a Vitòria en partit de lliga, en un duel que no va tenir cap complicació, malgrat les baixes de Shane Lawal i de Juan Carlos Navarro.

Els blaugrana van començar ben concentrats en el partit i van arribar al primer descans amb sis punts d'avantatge, que van créixer poc al descans. La defensa, que va anar deixant els polonesos cada quart amb menys punts anotats, va facilitar transicions ràpides. Els de Xavi Pascual van repartir 28 assistències, 7 de les quals de Pau Ribas. En l'anotació de tres punts, va destacar el 4 de 5 d'Abrines, però també els tres encerts sense errada d'un no habitual com Vezenkov. En l'últim quart, el parcial de 14-22 va fer que la diferència arribés a ser de trenta punts uns instants.

Cara i creu dels equips ACB

En la resta de la jornada, el Laboral Kutxa va perdre a la pista de l'Olympiacos (59-52) i l'Unicaja va tornar a sotmetre el Maccabi (82-68). A més, Fenerbahçe, 81-Estrasbrug, 64; Llemotges, 69-Cedevita 78 i Emporio Armani, 88- Anadolu Efes, 84. Avui, a les vuit, el Reial Madrid se la juga a la pista de l'Estrella Roja.