Amb molta il·lusió i les ganes de créixer ben explícites, neix el Club Vòlei Gironella, nou club esportiu del municipi impulsat per un grup de noies. Van començar els seus entrenaments fa un any i tenen la fita d'aprendre i d'iniciar-se en la competició oficial en la propera temporada. Així ho ha manifestat Laura Racero, la directora tècnica de l'entitat, i que és graduada en magisteri d'educació física i amb experiència al voleibol tant com a jugadora com a entrenadora.

Racero confia que aquest sigui l'inici d'un gran projecte, que creixi amb el pas del temps, per arribar a ser un club amb l'escola d'iniciació al voleibol de cara als propers anys. Així, es pot difondre aquesta pràctica esportiva i fer-ne promoció a les escoles de Gironella i també es podria disposar d'equips federats. La presidenta, la secretària i la tresorera del nou club esportiu gironellenc seran Anna Marginet, Imma Armengol i Fina Lladó, respectivament.

El Club Vòlei Gironella està obert a tothom i es vol crear ben aviat un equip masculí per poder tenir així representació en ambdós gèneres.

A hores d'ara, el club, format per una vintena de noies d'entre 12 i 16 anys, es vol federar la temporada vinent i, mentrestant, juga partits amistosos per anar perfeccionant la seva tècnica.

Des del club s'informa que hi ha les portes obertes per a noves incorporacions tant d'esportistes com de socis i col·laboradors (voleigironella@gmail.com o trucant al 628/339671).