El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Granollers, que es va imposar per un resultat final de 42-56. En els primers deu minuts del matx les jugadores visitants van sortir molt fortes i van portar el ritme del partit. D'aquesta manera, van aconseguir acabar el primer període amb set punts d'avantatge (10-17).

En el segon quart la tònica no va variar, i les fruitosenques no podien aturar les tres jugadores importants del rival: l'exterior Cejudo (que va fer 24 punts i 4 triples), i les pivots Vilardell i Sala (que van anotar 13 i 12 punts respectivament). Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 15-29.

En la segona meitat les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir amb força i decidides a capgirar el marcador, i van aprofitar el descans de les referents del Granollers per fer un dels millors tercera quarts de la temporada i posar-se a només tres punts al final del mateix (34-37). Per tant, es va entrar en els deu darrers minuts amb un marcador ajustat, però aquesta situació va durar poca estona, ja que les visitants van anar per feina i es van tornar a escapar. Aquest cop ja no hi va haver reacció de les locals, que van encaixar la novena derrota del curs. En la propera jornada, d'aquí dues setmanes (el proper cap de setmana s'atura la lliga), les fruitosenques visitaran la pista del Samà Vilanova, un dels rivals directes per tal d'evitar les darreres places de la classificació. El duel es posarà en marxa el dissabte 12 de desembre a partir de les sis de la tarda.