Els davanters que han tingut la missió, sovint desagraïda, de suplir Messi en el principi de la temporada per la lesió de l'argentí, Sandro i Munir, es van reivindicar ahir al Camp Nou contra el modest Villanovense. El partit de tornada dels setzens de final de la Copa va ser molt diferent del viscut un mes enrere a Villanueva de la Serena, que va acabar amb empat a zero i amb pals per a tots els blaugrana que hi van ser.

Ahir, l'equip de Luis Enrique, amb només dos titulars a l'equip inicial, Alves i Mascherano, no va donar lloc a la sorpresa en un Camp Nou que va presentar una gran entrada, tenint en compte l'entitat del rival. Les moltes entrades regalades pel club, entre elles a persones en exclusió social, i també l'assistència de molts extremenys residents a Catalunya per animar el seu equip van propiciar que l'estadi presentés un aspecte de festa, que es va veure recompensat amb set gols.

Poca oposició

L'eliminatòria va estar igualada quatre minuts, el que va trigar Alves a doblegar les mans del porter Fuentes amb un xut de fora l'àrea. El mateix arquer extremeny va ser el trist protagonista del 2-0, en regalar la pilota a Sandro quan intentava passar-la a un lateral. El gran moment del Villlanovense va arribar amb el 2-1, gràcies a un gran xut des de fora de l'àrea de Juanfran Guarnido, però només dos minuts més tard Adriano va robar una pilota, la va passar a Aitor i aquest a Sandro, que va fer el 3-1.

A la represa, la mateixa tònica, amb dos gols de Munir, el darrer amb un gran cop de taló de Sandro, que abans havia fet el cinquè, i els últims deu minuts amb el Barça jugant amb deu per lesió de Mathieu. Ja no calia fer entrar Iniesta, Suárez o Neymar.