Tres judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès, dirigits per David Roca, professor i entrenador del Judo Moià, van participar a la Supercopa d'Espanya de categoria absoluta, competició classificatòria per al rànquing estatal.

Carla Ubasart (Judo Moià) va ser primera classificada en la categoria de -57 kg, en un molt bon inici de temporada després d'un temps inactiva per culpa d'una lesió. Òscar López (Judo Moià) va aconseguir el bronze en -73 kg. I Ruben Mani (Esport7) va ocupar la cinquena posició després de perdre el combat pel tercer lloc en -90 kg.

El proper dissabte, a les Llars Mundet de Barcelona tindrà lloc la segona Copa Catalana absoluta, amb una àmplia representació del Centre de Tecnificació del Bages i del Moianès en les categories júnior i sènior. El mateix dia, el centre també tindrà participació en la Supercopa d'Espanya cadet (su-18) a Pamplona. I diumenge (9.30 h), Torneig Vila de Moià per a les categories sub-11 i sub-13.