La Penya Esplugues Gironella juga aquesta tarda al pavelló de la Universitat d'Alacant (18.30 h). Després de cedir dos punts el dimarts davant el Lacturale Gurpea Orvina, en una tarda desafortunada de cara a porteria (1-1), les gironellenques s'enfronten a un equip que tampoc va tenir la sort de cara el dimarts quan va perdre amb el Cidade AS Burgas per un ajustat 3 a 4, al pavelló alacantí.

Després de deu jornades, la Universitat d'Alacant és situada en cinquena posició amb 19 punts, però força allunyat dels equips capdavanters com l'Atlètic Fèmines (30) i el Burela Pescados Rubém (25). El tercer classificat és l'Alcorcón amb 22 i el quart, l'Ourense amb 20. la Penya Esplugues Gironella és la zona tranquil·la de la classificació amb 13 punts. Per tant, la diferència entre els dos rivals d'avui és de sis punts a favor de les alacantines que es reduiria a tres en cas de triomf visitant.

La lluita dels equips intermedis de la classificació, no es altra que la de poder-se classificar per disputar la Copa d'Espanya.