El Solsona encara no ha dit la darrera paraula. L'equip que entrena Candi Viladrich, cinquè a la classificació del grup 5 de Segona Catalana amb 27 punts, té una bona ocasió de posar a prova la força del líder Almacelles (32 punts), demà al municipal solsoní (16 h).

L'Almacelles ha mantingut fins ara una bona línia de resultats amb només dos partits empatats i un de perdut, amb 38 gols a favor i 5 en contra. Tot i això, l'Almacelles no ha pogut distanciar-se a la classificació i està empatat de punts amb el Borges Blanques i té un punt per sota del Mollerussa i l'Alpicat. El Solsona també s'ha mostrat força regular dins de les seves possibilitats, hi ha cedit en quatre enfrontaments.

Al grup 4, el Joanenc, que necessita una reacció immediata, rep avui el San Cristóbal (16 h); en la mateixa situació hi ha el Gironella, que també avui juga a Terrassa amb el San Lorenzo (16.30 h); el Sallent, per la seva part, buscarà el primer triomf com a visitant, demà a Cardedeu (12 h). Al grup 3, demà, Sant Joan Despí-Òdena (17 h) i San Mauro-Prat B (17 h).